Witam ....a co tam innego może stukać jak nie zawory Pozdrawiam
Zakładając swój wątek sprecyzujcie problem bo nikt nie czyta w myślach i nie wie jakie błędy Wam wyskakują.A potem starajcie się ukończyć każdy rozpoczęty wątek.
....ja też tego nie lubię jak te dźwięki w aucie roznoszą się. Nie zdziwię się wcale jak to będzie panewka w 0.13 sekundzie .....ale miejsce wydobywania tego dżwieku idzie wyłapać tylko trzeba być przy aucie:). nawet przysłowiowym "kijkiem" lub przy pomocy śrubokręta Pozdrawiam
Zakładając swój wątek sprecyzujcie problem bo nikt nie czyta w myślach i nie wie jakie błędy Wam wyskakują.A potem starajcie się ukończyć każdy rozpoczęty wątek.
ps. musze poprawić post bo sprawdziłem jakiego typu w tym silniku jest pompa vacum i jak dla mnie to ona nie jest przyczyną stuków Pozdrawiam
ps. co za bzdura nie mogę dołączyć załączników bo :"Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki.". musze to zgłosić do admina oczywiście jeśli chodzi o taka pompę : https://www.google.pl/search?q=7.00969. ... B596%3B398